KORJAUSNEUVONTAA TARJOLLA

 

Nämä sivut on luotu korjausneuvonnan kysynnän ja tarjonnan kohtauspaikaksi. Sivustolta käyvät ilmi korjausneuvontaa harjoittavat organisaatiot ja neuvojat yhteystietoineen. Tiedot päivitetään säännöllisesti, ja uudet neuvojat ovat tervetulleita mukaan!

 

Mitä korjausneuvonta on?

 

Korjausneuvonta on tutkittuun tietoon ja käytännön kokemukseen perustuvien neuvojen jakamista erilaisiin kiinteistönpidon ja korjaamisen tilanteisiin. Korjausneuvonta ei ole suunnittelua eikä ammatillista konsultointia. Luvanvaraisissa hankkeissa kunnan rakennusvalvontaviranomainen kertoo sen, milloin kohteelle on otettava suunnittelija, joka laatii asianmukaiset suunnitelmat viranomaisen tarkastettaviksi.

 

Korjausneuvoja on puolueeton ja neuvoessaan riippumaton kaupallisista organisaatioista. Hän jakaa tietämystään mm. materiaaleista, tuotteista, laitteista ym., mutta neuvojen hakija ja korjaaja tekee valinnat itse ja vastaa hankintapäätöksistään. Neuvoja kertoo vaihtoehdoista ja tarvittaessa ohjaa toisen asiantuntijan puoleen. Korjausneuvoja ei ole konsultti, ei suunnittelija eikä rakennuslakimies, vaikka tunteekin omaa osaamisaluettaan koskevat lait, asetukset, normit ja suositukset. Neuvonnan hakijan ja neuvojan välille ei synny sopimussuhdetta eikä korvausvastuita. 

 

Kysy rohkeasti - kysyvä ei tieltä eksy!

Hae korjausneuvontaa

Ammattitaitoiset, kokeneet ja erikoistuneet korjausneuvojat odottavat yhteydenottoasi!
Päivitä tietosi, anna palautetta tai ilmoita uudesta neuvontapalvelusta Korjaustieto.fi-palveluhakuun. Välitämme tietoja korjausneuvojista, jotka ovat puolueettomia ja riippumattomia kaupallisista organisaatioista.

Korjaustieto.fi

on ympäristöministeriön tuottama verkkopalvelu. Se on ovi kotien ja kiinteistöjen kunnossapitoon ja korjaamiseen. Asiantuntijoiden kokoama sisältö on tarkoitettu asukkaille, omistajille ja taloyhtiöille sekä kiinteistönhoidon ammattilaisille. Työkalut, neuvontapalvelu, ajankohtaiset uutiset ja vinkit sekä ammattilaisten hakupalvelu auttavat ylläpitämään terveellisiä, arvonsa säilyttäviä suomalaiskoteja. Tervetuloa!